Coaching & counseling

Begeleiding op maat

Coaching

Soms heb je wat meer nodig dan een training of workshop. Daarvoor bied ik één-op-één coachingsessies aan. Met behulp van mindfulness help ik je verder om met de uitdagingen van het leven om te gaan.

Per sessie van maximaal twee uur betaal je € 30,00. Dit is inclusief BTW.

Kennismakingsgesprek voordat de coaching begint is wenselijk, deze is kosteloos


Persoonlijke ontwikkeling

Laat oude ballast los en ervaar weer rust, vreugde en geluk. De redenen waarom je aan persoonlijke ontwikkeling wilt doen zijn verschillend per persoon. Deze training geeft je meer kracht en zelfvertrouwen. Het geeft je meer verdieping in je leven, meer kwaliteit van leven en meer zin in je eigen bestaan! 

 Als jij dat ook wilt kan ik je daarbij helpen door middel van trainingen, bestaande uit onder andere gesprekken en opdrachten, waar je jezelf tegen gaat komen. 

Per training van maximaal twee uur betaal je € 75,00. Dit is inclusief BTW.

Kennismakingsgesprek is wenselijk, deze is kosteloos.


Mail of bel voor een afspraak:

Sonja van der Vlist 
tel: 06-23 98 52 43(Stress) - Counseling

Ik richt mij op mensen die tijdelijk niet lekker in hun vel zitten. Dit kan vaak te maken hebben met een onverwerkt trauma of emotionele problemen uit het verleden. Je kan bijvoorbeeld denken aan een onverwacht ontslag, een rouwproces of een relatie die eindigt.
Deze processen kunnen lichamelijke klachten veroorzaken zoals slaapstoornissen, hoofdpijn, buiklachten, fobieën en paniekaanvallen. Met counseling proberen we samen te kijken naar onopgeloste problemen, ervaringen of blokkades. Je geeft dit een plek die geen grip of impact meer heeft op je leven.


Per sessie van maximaal twee uur betaal je € 60,00 Dit is inclusief BTW.

Kennismakingsgesprek voordat de counseling begint is wenselijk, deze is kosteloos.


Mail of bel voor een afspraak:

Sonja van der Vlist
tel: 06-23 98 52 43