s
   Mindfulnessriseandshine.nl
"Happiness is not a destination it's a way of life."

Ik ben Sonja van der Vlist. Geboren in 1963 te Den Haag. Vanaf 1988 was ik werkzaam als verpleegkundige in ziekenhuis en thuiszorg. In mijn laatste jaren als uitvoerend verpleegkundige heb ik een studie mindfulness gedaan omdat ik in mijn werk als gespecialiseerd verpleegkundige, in medische technisch handelen, diepgang zocht naast de techniek die ik leverde. Tevens maakte ik privé een fase door waarin ik te maken kreeg met o.a. spanning, en stress.

Toen ben ik op zoek gegaan naar een effectieve manier om hier mee om te kunnen gaan. Hierdoor begon een persoonlijke groei die ik nu zie als een geweldige ervaring. Naast mijn werk als therapeut ben ik ook diverse jaren betrokken geweest bij de Vacansoleil Foundation. Tevens heb ik mijn praktijk geopend en ben ik gastdocent.

Juni 2010 heb ik mijn opleiding als MBCT (Mindfulness based cognitieve therapy) therapeut afgerond. Deze therapie behoort tot de reguliere, erkende therapievormen. Daarna heb ik nog meer opleidingen gevolgd en afgerond zoals Stresscounceling (juni 2011), Coaching (juli 2015), Councelling (feb. 2016),  HBO basis psychologie (januari 2017), ACT: Acceptance and Commitment Therapy (2017) en Positieve Psychologie (2019). Ik ben daarnaast bekend met therapeutic touch, een complementaire geneeswijze.
 

Wilt u meer weten klik dan hier om contact met me op te nemen!